Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Oğlunu da Los Angeles'ta doğuracak

Geçen yıl Mart'ta kızının babası Murat Pilevneli'den boşanır boşanmaz Mirgün Cabas ile flört etmeye başlayan ünlü oyuncu Tuba Ünsal, yine 'önce bebek, sonra nikah' modasına uymuştu! Öğrendim ki Ünsal; Pilevneli'den olan kızı Sare gibi, Cabas'tan doğacak oğlunun da Amerikan vatandaşı olması için, yine Los Angeles'ta doğum yapmaya karar vermiş. Hamileliğinde beşinci ayı geride bırakan Ünsal, doğum için önümüzdeki ay Los Angeles'a gidecekmiş. Anlaşılan Ünsal; babaları farklı olsa da, çocukları arasında ayrım yapmak istememiş!

ÖNÜMÜZDEKİ AY İÇİNDE LOS ANGELES'A GİDİYOR
İlk eşi Murat Pilevneli ile de 'önce bebek, sonra nikah' modasına uyan Tuba Ünsal; Eylül 2010'da doğum için gittiği Los Angeles'ta Murat Pilevneli ile evlenmiş, üç ay sonra da kızı Sare'yi dünyaya getirmişti. Hoş; Ünsal ile Cabas, 31 Mayıs'taki nikahları için Berlin'i tercih etti ama oğullarının doğumunun Los Angeles'ta olması konusunda hemfikir olmuşlar demek ki. Tuba Ünsal, Eylül'de Los Angeles'ın yolunu tutarken; Mirgün Cabas da, doğum yaklaştığında eşinin yanına gidecekmiş. Umarım anne de, bebek de sağlıkla kurtulur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA