Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ceyda aşkı işinden etti!

Roman mağazalarının sahibi Turgut Toplusoy'un oğlu Buğra Toplusoy, yaklaşık üç ay önce oyuncu Ceyda Ateş ile yeni bir aşka yelken açmıştı.
Ateş; sevgilisine hitaben yazdığı ve Instagram'da paylaştığı mektubunda, "Mucizelere inanmamı sağlayan insan; öyle bir zamanda girdin ki hayatıma, mutluluk ve huzur getirdin" diye yazmıştı.
Ceyda'ya mutluluk ve huzur getiren Buğra'nın kendi huzurunun kaçtığını öğrendim! Bu aşk yüzünden Buğra; hem işinden olmuş, hem de ailesi ile irtibatı koparmış!!!
Aileye yakın bir kaynaktan öğrendiğime göre; Turgut Toplusoy, 30 yıl önce kurduğu ve üzerine titrediği şirketi Roman'ı emanet ettiği oğlu Buğra'yı bu aşk yüzünden işten çıkarmış.

FLORIDA'DA İŞ KURACAK
Evet, yanlış okumadınız; yurt dışında mimarlık eğitimi alan ve 2.5 yıl önce babasının isteği ile Roman'da çalışmaya başlayan Buğra, farklı bölümlerde çalıştıktan sonra geçen yıl sonunda Roman'ın Genel Koordinatörü ve İcra Kurulu Başkanı olmuştu. Ancak Ceyda ile yaşadığı aşk, bütün kariyerini alt üst etmiş.

Roman'daki bütün işlerinden el çektirilen Buğra, önümüzdeki ay Florida'ya gidip orada iş kurmayı düşünüyormuş. Kardeşleri dahil ailesinden hiç kimseyle görüşmeyen Buğra, aşkı uğruna herkese sırt çevirmiş ama umarım sonunda pişman olmaz!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA