Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Flamingo rüyası bitiyor!

Bir dönemin fenomeni Şişhane'deki Bird'ün yaratıcıları Aliye Turagay ve Joost Rooijmans; yine yapacaklarını yapmış, Flamingo adında süper bir mekan yaratmıştı.
Flamingo'da, İstanbul'un en iyi şeflerinden biri olan arkadaşları Emre Şen ile güçlerini birleştiren ikili; Ceylan Otel'in girişine, yine kapısında kuyruklar oluşan, özellikle cuma-cumartesi rezervasyonları haftalar öncesinden dolan bir mekan açmıştı. Ancak Mayıs ayında açılan ve anında fenomen olan mekan, daha birinci ayında Gezi Parkı olaylarına kurban gitmişti.
Aliye Hanım, olaylar yüzünden mecburen mekanın kapısına kilit vurmuştu!

AĞUSTOS BAŞINDA YENİDEN AÇILMIŞTI
Araya yaz tatili de girdiği için yaklaşık iki ay süreyle kapalı kalan Flamingo, bu ayın başında açılmıştı. Açıldığı günden itibaren hep dolu olan Flamingo'da, bence hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!
Çünkü Ceylan Otel'in sahipleri, önceki gün Aliye Turagay ile yollarını ayırmış!
Emre Şen'i bilmiyorum ama doğal olarak Turagay'ın eşi Joost Rooijmans da, mekandan ayrılmıştır.

Ceylan Otel'in sahipleri bu kadar güzel giden bir işe çomak sokarak bence çok büyük hata yapmış. Turagay ve Rooijmans orada olmazsa Flamingo'nun tadı tuzu olmaz. Kim bilir; belki yanlışlarından dönerler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA