Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Tarkan söyleyecek iyilik kazanacak

Cemiyet hayatının yardım meleklerinden Fatoş Sarıgül, Sitare Akdilek, Revna Demirören, Demet Sabancı Çetindoğan ve Ayşegül Toplusoy; bu yıl Monik İpekel başkanlığında 'Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği'ni kurmuştu.
Toplumda ihtiyaç sahibi çocuklara, kadınlara ve yaşlılara maddimanevi destek vermek için kollarını sıvayan yardım melekleri, şu sıralar derneğin en ses getirecek projesi için hummalı bir hazırlık içinde.
Dört gün boyunca Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıkacak olan Tarkan, 2 Eylül akşamı vereceği konserden elde edeceği gelirin tamamını derneğe bağışlayacak.
Daha Ocak ayında faaliyete geçmelerine rağmen, kısa sürede büyük yol kat eden dernek yönetimi; ilk iş olarak Eyüp Bedensel Engelliler Yaşam Merkezi'nin tüm iç donanımını üstlenmişti.

ÇORBADA SİZİN DE TUZUNUZ OLSUN
Mayıs'taki ilk etkinliklerinden kazandıkları gelirle de, merkezin 15 odasının yapımını garantilemişlerdi.
Yaşam merkezi tamamlanana dek tüm aktivitelerinin gelirini bu projeye aktaracak olan dernek, Tarkan konserinden de büyük bir gelir bekliyor. Hemen bu konser için biletinizi alın, sizin de çorbada tuzunuz olsun.

Hem dünyaca ünlü sanatçımız Tarkan'ı dinleyin, hem de bedensel engellilere yardım elinizi uzatın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA