Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Polat'ın Fransız 'Savaşçı'sı!

2008 yılında, Bodrum'da en büyük motor yatını yaptıran Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Adnan Polat, şimdilerde eskiden Fransız Donanması'na ait olan bir römorköre biniyor!
Evet, yanlış okumadınız...
Adnan-Ayşe Polat çifti de, dünyada son 10 yıldır çok moda olan ve 'tugboat' olarak adlandırılan bu römorkörlerden birine sahip olmuş.

GEÇEN AY SUYA İNDİ
Biraz araştırınca; Polat çiftinin, yıllarca Fransız Donanması'nda savaş gemilerini çeken bu römorkörü, iki yıl önce satın aldığını öğrendim. Polat çifti, çalışmaz halde satın aldıkları bu römorkörü de; daha önce motor yatlarını da yaptırdıkları yakın arkadaşları Samim Baki'nin sahip olduğu Cobra Yacht'a emanet etmiş.

Polat çifti; Cobra Yacht'ın 16 ayda yeni baştan yarattığı ve iç dizaynını önceki motor yatlarında olduğu gibi Ayşe Polat'ın yaptığı yeni cicilerini, bayram arifesinde denize indirmiş. Römorkörü Fransız Donanması'ndan ne kadara aldıklarını ve içine de ne kadar harcadıklarını öğrenemedim ama Polat çifti, yine Türkiye'deki ender yatlardan birine sahip oldu. Çift, 30 metre boyunda ve yaklaşık 8 metre eninde olan yeni cicilerine, Fransızca 'savaşçı' anlamına gelen 'Le Lutteur' adını vermiş. Şimdilerde Türkbükü açıklarına demirledikleri yeni yatlarını umarım iyi günlerde kullanırlar.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA