Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şahenkler'de sorun yok

Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk ile ABD'de okurken tanıştığı ve 1989 yılında İstanbul'da evlendiği eşi Diana Hanım ile ilgili son birkaç aydır kulağıma çok tatsız dedikodular geliyordu! Çiftin şimdiye kadar tartıştığını bile duymadığım için, başta dedikodulara hiç kulak asmamıştım.
Ancak son zamanlarda, neredeyse üç günde bir çiftin arasının bozuk olduğu ve boşanma kararı aldıklarına dair telefonlar gelmeye başlayınca, benim de içime bir kurt düştü doğrusu! Son zamanlarda ardı ardına mutsuz evlilik ve boşanma haberleri aldığımız için de "Acaba mı?" dedim.
Ancak araştırınca; dedikoduların asılsız olduğunu öğrendim. Belki her evlilikte olabilecek tatsız bir dönem geçirmiş olabilirler ama şimdilerde evlilikleri, gayet mutlu mesut devam ediyormuş.

KIZLARI DEFNE'Yİ OKULA BİRLİKTE GÖTÜRMÜŞLER
Bu yıl ortaokuldan mezun olan kızları Defne'nin; Ferit Bey'in de lise eğitimini tamamladığı İsviçre Lugano'daki ünlü Amerikan okulu The Tasis School'da öğrenim göreceğini daha önce yazmıştım.
Ferit-Diana Şahenk çifti, geçen hafta kızları Defne'yi İsviçre'deki okuluna da birlikte götürmüş. Üç gün kızları ile birlikte olan çift, onu okuluna yerleştirip İstanbul'a dönmüş.

Umarım mutlulukları hep daim olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA