Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Örnek çift evlerini ayırmış!

Favori zengin kısmet bulma mekanlarından biri olan Kuruçeşme'deki Planet Health Club, sosyetede pek çok çiftin yuvasına yapmasına vesile olmuştu! Ancak ilginçtir ki, son zamanlarda 'Planet' evliliklerinde çatırdamalar yaşanmaya başladı!
En son, Planet Health Club'ta tanışıp iki aylık flörtün ardından Şubat 2005'te nikah masasına oturan Yavuz-Seda Mermerci'nin boşanmaya karar verdiğini duymuştuk. Doğrusu, 38 yaşında nikah masasına oturan müzmin bekar Yavuz Mermerci'den gelen haber beni çok şaşırtmamıştı!
Ancak yine Planet'te tanışıp evlenen Enis-Reyhan Çiftçi'nin evliliğinin üzerinde de kara bulutlar dolaştığını duyunca, inanın çok şaşırdım!

ANNESİNE EVİNE DÖNMÜŞ
Her daim el ele göz göze arz-ı endam eyleyen ve evlilikleri sosyetede hep örnek olarak gösterilen çiftin arasına ne girdi bilmiyorum ama çifte yakın kaynaklar durumun ciddi olduğunu söylüyor!
Hatta Reyhan Hanım, bir süre önce evi terk edip annesi Reya Göksun'un Yeniköy'deki evinde yaşamaya başlamış.
Benim gibi herkesin birbirine çok yakıştırdığı çiftin sorunu umarım halledilebilir ve evliliklerini kurtarabilirler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA