Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

"Benden Kim Kardashian yaratmaya çalışıyorlar"

Önceki gün, kulağıma gelen bir dedikodu için atv'deki 'Doksanlar' dizisinin yıldızı Derya Şensoy ile konuştum; tabiri yerindeyse bir laf söyledim, bin ah işittim. Meğer güzel oyuncu, hakkında çıkan yalan haberlerden yana çok dertliymiş. "Hakkımda sürekli yalan haberler yapıyorlar. Sevgilim olduğunu iddia ettikleri birçok ismi tanımıyorum bile. Beni sürekli gezip eğlenen, sık sık sevgili değiştiren biri gibi lanse etmeye çalışıyorlar. Benden resmen bir Kim Kardashian yaratmaya çalışıyorlar; el insaf..." diyen Derya'ya hak verdim doğrusu.

"7 AYDIR SEVGİLİM YOK"
7 aydır hayatında kimse olmadığını, zaten çalışmaktan buna zamanı da olmadığını söyleyen Şensoy, nasıl bir hayat sürdürdüğünü de anlattı: "Sabahın köründe kalkıyorum, sporumu yapıp 'Doksanlar'ın setine gidip çalışıyorum. Akşam da yorgun argın eve geliyorum. Sadece haftanın bir günü arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum. E, bu kadar da olsun; 23 yaşında genç bir kızım, bir gece de eğleneyim."
Derya, hakkında çıkan haberler yüzünden sosyal medyadan tepki gördüğünü ve bunun da kendisini üzdüğünü dile getirdi. Dilerim meslektaşlarım, Derya Şensoy ile ilgili daha insaflı haberler yaparlar!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA