Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yüzyılın kemancısını İstanbul'a getiriyor

Ömer Koç, 2003 yılında vefat eden halası Sevgi Gönül'ün kurduğu ve kendisine emanet ettiği Geyre Vakfı'nın başkanlığını üstlenmişti.
Ömer Bey; Geyre Vakfı, Afrodisias Antik Kenti ve Müzesi'nin korunması ve gelişmesine yardımcı olmak amacıyla yine muhteşem bir gece organize etmiş.
Ömer Bey, uluslararası müzik otoriteleri tarafından yüzyılın en kabiliyetli viyolonistleri arasında gösterilen Ryu Goto'yu konser vermesi için İstanbul'a gelmeye ikna etmiş. Müziğe 3 yaşında başlayan, 7 yaşında Japonya'da 12 şehri kapsayan ilk turnesine çıkan 25 yaşındaki dünyaca ünlü keman sanatçısı Ryu Goto, 14 Kasım'da İş Sanat'ta sahneye çıkacak.

SADECE 800 KİŞİ İZLEYEBİLECEK
Ömer Koç ve 18 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri, UNESCO Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Afrodisias Antik Kenti ve Sebastion Tapınağı rölyeflerinin uluslararası müzecilik standartlarında yenilenmesi ve geliştirilmesine kaynak yaratmak için sürekli çalışıyor. Hadi sizin de çorbada tuzunuz olsun; hem dünyaca ünlü keman sanatçısı Ryu Goto ile kulaklarınızın pası silinsin, hem de Afrodisias'ın yaşatılmasına destek olun. Davetiyelerin 300 liraya satıldığı konseri, sadece 800 kişinin izleyebileceğini de hatırlatayım. O yüzden elinizi çabuk tutun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA