Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

NY'de gelinlik siparişi vermiş

Flört ettiklerini ilk bu köşeden öğrendiğiniz Burcu Esmersoy ile Sami Kiresepi, mutlu beraberliklerini Esmersoy'un doğum günü olan 2 Ekim'de resmiyete dökmek istemiş ancak maalesef vuslata erememişlerdi!
Çift, bayram tatilinde gittikleri New York'ta nişanlanmıştı.
Sevgilisi ve birkaç akrabasıyla New York'a giden ve parmağında 6 karatlık tek taş bir yüzükle dönen Esmersoy ile Kiresepi'nin evlilik tarihini de yine ilk benden öğrenin. 2 Ekim'i kaçıran aşıklar, Temmuz ayında vuslata ermeye karar vermiş.esmersoy'un

BURCU ESMERSOY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!


GELİNLİĞİ VERA WANG'TAN
Esmersoy'un, Kiresepi'nin hazırladığı sürpriz bir tören ile nişan yüzüğünü parmağına taktığı New York'ta gelinlik siparişi de verdiğini öğrendim.
Temmuz ayında vuslata ermek isteyen aşıklar, biraz erken olsa da hazır Kurban Bayramı tatili için gittikleri New York'ta gelinlik işini de aradan çıkarmış.
Esmersoy'un gelinliği, tüm gelin adaylarının rüyalarını süsleyen dünyaca ünlü gelinlik markası Vera Wang imzasını taşıyacak.
Nişanlısı Kiresepi ile New York Madison Avenue'daki Vera Wang'in mağazasına giden Esmersoy, tam da gönlüne göre bir model bulup siparişini vermiş. Gelinlik provası için bir ya da iki kez New York'a gidecek olan Burcu Esmersoy, mutluluktan havalara uçuyormuş. Umarım mutlulukları hep daim olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA