Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ayşe Tolga ile sahalara döndü!

Pek çok mekan ve ünlünün evini tasarlayan iç mimar Fahrettin Aykut, Gülşen'le flört etmeye başladığı 2007 yılında pek bir popüler olmuştu. Evliliğin eşiğinden döndüğü Gülşen'den ayrıldıktan sonra, "Madem basın beni keşfetti, ben de bunu işimde kullanacağım" demişti.

TEMMUZ'DA BOŞANDI ARAYI ÇOK AÇMADI
Gerçekten de ayrılığın ardından, aralarında ünlü mekan Frankie'nin de olduğu pek çok yer tasarlamıştı. Ancak Fahrettin Aykut, herhalde popülerliğinin azaldığını düşünmüş olmalı ki, yine ünlü bir sanatçı ile flört ederek sahalara döndü! Fahrettin Aykut'un gönlünün yeni medyatik sultanı, geçtiğimiz yaz eşinden boşanan Ayşe Tolga... 'Seksenler' dizisinde 'Gülden' karakterini canlandıran Ayşe Tolga, dokuz yıllık beraberlikten sonra evlendiği eşi Marsel Eskinazi ile beş yıllık evliliğini geçtiğimiz Temmuz ayında bitirmişti. Boşanmanın ardından arayı çok açmadan yeni bir aşka yelken açan Ayşe Tolga ile Fahrettin Aykut'un çok mutlu olduğunu duydum. Her ikisi de tam bir Beyoğlu aşığı olan çift, geçenlerde de Asmalımescit'te el ele objektiflere yakalandı. Gazeteciler fotoğraflarını çekerken Ayşe Tolga'nın yüzünü saklaması da ilginçti tabii. Ayşe Tolga kimden çekindi bilmemem ama bakalım Fahrettin Aykut, yine popüler biri ile flört etmenin kaymağını yiyebilecek mi!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA