Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yine 'Yokum' demiş!

TV8'in yeni patronu Acun Ilıcalı'nın, 'Survivor'a katılması için geçen yıl ikna edemedikleri Eda Taşpınar'ı bu yılki yarışmada görmeyi çok istediğini ilk bu köşede okumuştunuz. Ilıcalı, daha önce yine kendi yapımları olan 'Yok Böyle Dans'a katılan ve herkesi ekran başına kilitleyen Taşpınar'ı ikna etme görevini ise, sağ kolu Esat Yontuç'a vermişti.
Yontuç, işleri nedeniyle yaklaşık 1.5 ay New York'ta kalan Taşpınar'la ilk görüşmeyi de mecburen kıtalararası yapmıştı.
Telefonda konuştuğum Taşpınar, Türkiye'ye döndüğünde Acun Ilıcalı ve Esat Yontuç'la yüz yüze görüşeceklerini, sonrasında kararı vereceğini söylemişti.
Öğrendim ki, birkaç kez gerçekleşen görüşmelerin ardından Taşpınar yine "Yokum" demiş.

İŞLERİYLE UĞRAŞACAKMIŞ
Eda Taşpınar, geçen yıl Esat Yontuç'un tüm ısrarlarına rağmen sözleşmeli beş projesi olduğu için 'Survivor'a katılamamıştı.
Bu yıl sözleşmeli herhangi bir işi olmayan Taşpınar'ı nasıl ikna edemediler anlayamadım doğrusu! Büyük bir ihtimalle maddi konularda bir anlaşmaya varamadılar. Eda Taşpınar, 'Survivor'a katılmayacağını onayladı ve bu kararı karşılıklı aldıklarını söyledi. Taşpınar, İstanbul'da kalıp güneş yağını ve yeni sürpriz ürünlerini takip edecekmiş.
Ne diyelim, her iki taraf için de hayırlısı artık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA