Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Panzehir'de artistlik yapmışlar!

En iyi Türk aksiyon filmlerinden biri olma iddiasıyla Mart 2014'te vizyona girecek olan 'Panzehir' adlı filmin çekimleri tamamlandı. Emin Boztepe'nin başrolünü üstlendiği 'Panzehir'de; Cüneyt Arkın, Öykü Gürman, Kaan Urgancıoğlu ve Murat Cüreklibatur'un yanı sıra Şebnem Dinçgör'ün sevgilisi Eduardo Costa ve bir dönem Kıvanç Tatlıtuğ ile flört eden Fransız manken Florance Eugene gibi yabancı oyuncular da rol aldı. Filmin; izleyicilere sunacağı görsel şölenin yanı sıra karakterleri ve şaşırtıcı sürprizleri ile de dikkatleri çekeceği söyleniyordu. Filmi izlediğinizde şaşıracağınız iki sürprizi ben ifşa edeyim: Meğer 'Panzehir'de, Melda Kosif ile Tuba Peksayar da artistliğe soyunmuş!

FİLMDE KOSİF HEMŞİRE PEKSAYAR EŞ ROLÜNDE

Hoş; Melda Kosif'in, Çaba Derneği'nin sosyal sorumluluk projesi olan 'Çaba Gala'daki skeçlerden birinde rol alarak sahne tozu yutmuşluğu vardı. Ancak böylesi bir cesaret gösterip filmde rol keseceği aklıma gelmemişti doğrusu! Tuba Peksayar ise, ilkokulda katıldığı müsamereleri saymazsak eğer, ömrü hayatında ilk kez böylesi bir işe soyunmuş. İlk kez kamera karşısına geçen Melda Kosif, mafya babası 'Hacı Emmi'nin (Hüseyin Özay) hemşiresini oynamış. Çiçeği burnunda oyuncu Tuba Peksayar ise, Cüneyt Arkın'ın gençliğindeki eşi rolünde kamera karşısına geçmiş. Murat Cüreklibatur ile oynayan Peksayar, aynı zamanda 'Ferit'in de (Emir Benderlioğlu) annesi. Melda Kosif ile Tuba Peksayar'ın kamera karşısında nasıl rol kestiğini çok merak ettim doğrusu; bekleyip göreceğiz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA