Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kezban Hatemi'ye öz oğlundan dava!

Ünlülerin boşanma avukatı olarak tanınan ve açtığı bol sıfırlı tazminat davaları ile çok konuşulan Kezban Hatemi'nin bu kez kendisi sanık sandalyesinde! Evet, yanlış okumadınız... Hukuk profesörü Hüseyin Hatemi'nin eşi, ünlü avukat Kezban Hatemi; Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak. Kezban Hanım'dan şikayetçi olup dava açılmasını sağlayan kişi ise, öz be öz oğlu Ali Hatemi...

ALİ HATEMİ BU SEFER BAŞARMIŞ!
Yaklaşık 1.5 yıldır ailesiyle sorunlar yaşayan Ali Hatemi; kendisine komplo kurup akıl hastanesine kapattırdıkları iddiası ile annesi, babası ve avukat eşi Aslı Hatemi ile bu kararda imzası olan hakime ve doktorlara yargı savaşı başlatmıştı.
Fakat savcı, Hatemi'nin bu başvurusuna dava açmamıştı. Ancak öğrendim ki Ali Hatemi, bu kez başarmış. Kendisini tehdit ettiği ve hakarette bulunduğu gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda bulunduğu annesi Kezban Hatemi aleyhine dava açılmış. Kezban Hatemi, ilerleyen günlerde 'Zincirleme hakaret ve zincirleme basit tehdit' suçuyla Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.
Bu arada Ali Hatemi ile eşi avukat Aslı Hatemi arasındaki karşılıklı boşanma davalarının da devam ettiğini hatırlatayım.
Bakalım daha neler yaşanacak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA