Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boşanma sebebi Cansu Dere mi?

Cem Yılmaz'ın, Mart 2012'de, iki aylık hamileyken evlendiği Ahu Yağtu'dan, 31 Aralık 2013'te tek celsede boşanmasıyla ilgili şok bir iddia kulağıma geldi. Çifte yakın kaynaklardan öğrendiğime göre; Cem Yılmaz-Ahu Yağtu çiftinin boşanmasının sebebi Cansu Dere'ymiş!
Evet, yanlış okumadınız; bir çocuk sahibi olan çiftin evliliği, Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Cansu Dere yüzünden bitmiş.

YAĞTU İLE MANTIK EVLİLİĞİ YAPMIŞ!
İddialara göre; Cem Yılmaz, bir dargın bir barışık da olsa yedi yıl aşk yaşadığı Cansu Dere'yi bir türlü unutamamış. Yılmaz, bir süre önce de gizli gizli Dere ile görüşmeye başlamış. Ahu Yağtu, Cansu Dere'nin Yılmaz'a attığı bir mesajı yakalayınca da ortalık karışmış. Yılmaz; Dere ile görüştüğünü itiraf etmiş ve boşanmaya karar vermişler.
Hatta konuşulanlara göre Yılmaz, Yağtu ile aşk değil, mantık evliliği yapmış! Çok çocuk istediği için, Yağtu hamile kalınca baba olmak için nikah masasına oturmuş. Ama aşk, mantığının önüne geçmiş ve bir türlü unutamadığı eski sevgilisi Cansu Dere ile tekrar görüşmeye başlamış!

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALATMIŞ
Bu arada, Cem Yılmaz'ın Ahu Yağtu ile evlenirken evlilik sözleşmesi imzalattığını da öğrendim.
Evlendikten sonraki bir gösterisinde, "Yeni evliyim ve çok da mutluyum ama Allah korusun, boşanmalarda kadınlar malın-mülkün yarısını istiyor.
700 daireyi nasıl veririm hanıma?" diye espri yapan Cem Yılmaz, meğer bunun için tedbirini almış ve Yağtu'ya evlilik sözleşmesi imzalatmış.
Fakat Yılmaz çocuğunun annesini zor durumda bırakmamak için ona üç daire, bir cip ve aylık da 15 bin lira nafaka vermeyi taahhüt etmiş. Yağtu da bu şartlarda boşanmayı kabul etmiş. Yılmaz ayrıca, "Senin yüzünden mesleki kariyerim sona erdi" diye sitem eden Yağtu'ya iş kurması için de maddi yardım yapmaya söz vermiş.

MUTLULUKLARI KISA SÜRDÜ
Yılmaz, Cansu Dere ile yaklaşık yedi yıl süren bir aşk yaşadı. Bu süre içinde birçok kez ayrıldılar ama her defasında barışıp aşklarına kaldıkları yerden devam ettiler. Ta ki, Cem Yılmaz'ın Ahu Yağtu ile tanışmasına kadar... 2011'in başlarında Dere'den ayrılan Cem Yılmaz, birkaç ay geçmeden Ahu Yağtu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Aradan çok geçmeden Yağtu hamile kalınca, çocuk sahibi olmak için can atan Yılmaz evlenmeye karar verdi.
Evlendikten yedi ay sonra çocukları Kemal'i kucaklarına alan Cem Yılmaz-Ahu Yağtu çifti çok mutlu görünüyordu. Ancak geçen hafta, bu mutlu aile tablosunun mazide kaldığı anlaşıldı.
Şimdilik bir iddia olan Cem Yılmaz-Cansu Dere aşkının doğru olup olmadığını öğrenmek için biraz beklemek zorundayız.
31 Aralık günü, Ahu Yağtu'dan resmen boşanan Cem Yılmaz, bakalım Dere ile ne zaman arz-ı endam eylemeye başlayacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA