Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Tatil rekoru kıracaklar!

Dünyanın en zenginleri listesine giren merhum Faruk Yalçın'ın kızı Süreyya Yalçın ile sevgilisi Tugay Gökkaya; bu kez herhalde bir leylek değil, sürüsünü havada gördü! Baksanıza, 12 Kasım'da İstanbul'dan ayrılan çifte kumruların tatili halen devam ediyor! Dünyaca ünlü cruise şirketi Royal Caribbean'ın Celebrity Constellation adlı gemisiyle 12 Kasım'da İstanbul'dan İtalya'ya doğru yola çıkan aşıklar, birçok limana uğradıktan sonra 24 Kasım'da İtalya'nın Civitavechia limanına ulaşmıştı. Oradan da aynı gemiyle İspanya, Fas ve Kanarya Adaları'na giden aşıklar, Atlantik Okyanusu'nu geçip 9 Aralık'ta Amerika Florida'ya ayak basmıştı.

MİAMİ'DE DENİZ SEFASI YAPIYORLAR
Florida'dan Las Vegas'a geçen ve yeni yıla da Las Vegas'ta giren aşıklar, oradan da Los Angeles'a geçmişti. Amerika kıtasının büyük bir bölümünü tavaf eden aşıkların son adresi de Miami olmuş. Bugün itibariyle 71 gündür tatilde olan çift, şimdilerde Miami'de deniz ve güneşin tadını çıkarıyormuş. Bu arada çifte kumruların Şubat ayında Türkiye'ye teşrif etmeyi planladığını öğrendim. Dönüş tarihlerini tam bilmiyorum ama 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de yurt dışında geçirmeyi planlayıp üstüne de beş gün koyarlarsa, tatil süreleri tam tamına 100 güne çıkacak. Bence Yalçın ile sevgilisi tatil rekoru kırmayı kafalarına koymuş!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA