Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hüsamettin Özkan'ın kızıyla aşk yaşıyor

FİBA Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin ile 2001'de nikah masasına oturduğu eşi Edwina Sponza, önceki yıl şok bir kararla boşandıklarını açıklamışlardı. Herkesin örnek gösterdiği; iki kız, bir erkek çocukları olan çiftin 11 yıllık evliliklerini ani bir şekilde sonlandırması herkesi hayrete düşürmüştü. Boşanmalarının üzerinden yaklaşık 1.5 yıl geçmesine rağmen bu süreçte -en azından benim bildiğimher iki taraf da gönül kapılarını kimseye açmamıştı. Öğrendim ki; ex çiftten gönül kapılarını ilk aralayan, Murat Özyeğin olmuş! Murat Bey'in gönlünün yeni sultanı tanıdık bir isim; bir dönem Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı olan Hüsamettin Özkan'ın küçük kızı Özlem Özkan. Hüsamettin Özkan'ın ekonomist kızı Özlem Özkan ile Murat Özyeğin'in aşkı ne zaman başladı bilmiyorum ama çifte yakın kaynaklar çok mutlu olduklarını söylüyor.

O DA BİR KEZ EVLENDİ
Bu arada Özlem Hanım, Murat Bey gibi dul. Özlem Hanım, 2000 yılında iktisatçı Emre Alkin ile nikah masasına oturmuş, Murat Bey gibi önceki yıl da eşinden boşanmıştı. Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu'na mali danışmanlık yapan Emre Alkin de, bir süredir ünlü televizyoncu Defne Samyeli ile evliliğe giden ciddi bir ilişki yaşıyor. Bakalım Murat Özyeğin ile Özlem Özkan'ın ilişkisi mutlu sona erecek mi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA