Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Adnan Polat dede oluyor!

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Adnan Polat, kızı Eda Polat'ı önceki yıl Komşu'ya gelin vermişti.
2011 yazında Yunanistan'ın çılgınlar adası Mikonos'ta tanışan Eda Polat ile Dimitris Gionasatis, 1 Eylül 2012'de Yunanistan'ın gözde tatil beldesi Costa Navarino'da vuslata ermişti. Bir uçak dolusu Türk'ün İon Denizi kıyısındaki düğünlerine şahitlik ettiği çiftten, yaklaşık sekiz ay sonra da bebek müjdesi gelmişti. İlk kez dede olacağı müjdesini alan Adnan Polat, mutluluktan havalara uçmuştu. Öğrendim ki, büyük gün gelip çatmış. Eda Polat Gionasatis, bugün-yarın oğlunu kucağına almaya hazırlanıyormuş.

DOĞUM AMERİKAN'DA
Komşu'ya gelin giden ve birkaç gün içinde anne olmaya hazırlanan Eda Polat Gionasatis, Atatürk gibi "Beni Türk hekimlerine emanet edin" demiş anlaşılan! Eda Hanım, doğumunu; eşi ile yaşadığı Yunanistan yerine, Türkiye'de yapmaya karar vermiş. Tercihini de İstanbul'daki Amerikan Hastanesi'nden yana kullanmış. İlk kez anneanne olacağı için mutluluktan ayakları yere basmayan ve kızının üzerine titreyen Ayşe Polat'ın, doğacak torunu için evlerinde özel bir oda hazırlattığını öğrendim. Umarım Eda Hanım da, oğulları da sağlıkla kurtulur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA