Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Stilleriyle 'İlk 5'e girdiler

Geçen ay sürpriz yapıp 2.5 yıllık aşklarını Los Angeles'ta resmiyete döken ünlü modacımız Ümit Benan ile stil danışmanı ve model Ece Sükan, Amerika'nın popüler dergisi W'nun Mart sayısına haber olmuş.
Dergi; çiçeği burnunda evlileri, 'En Stil Sahibi 5 Çift'ten (5 Fashionable Couples) biri seçmiş.
Moda dünyasının yakından tanıdığı modacı, blogger, marka yöneticisi gibi isimlerinin yer aldığı listede, Benan çifti ile birlikte Sebastien Perrin ve Maud Laceppe, Louis Leeman ve Erica Pelosini, Justin O'Shea ve Veronika Heilbrunner, Dylan Brant ve Chloe Perrin bulunuyor.

KADINLAR İÇİN DE KOLEKSİYON GELİYOR
Milano'daki evlerinin kapılarını açan ve dergiye poz veren Benan çifti; moda anlayışlarını anlatmış. Şimdiye kadar hep ses getiren erkek koleksiyonları hazırlayan Ümit Benan röportajda, yakında bir kadın koleksiyonu da hazırlayacağını müjdelemiş.
Benan, "Kadınlar maskülen tasarımlar içinde de çok seksi görünebilir" demiş. Ece Sükan'ı, Türk moda yazarı ve stil editörü olarak tanıtan dergi; Sükan'ın sokak modasını takip eden isimler arasında çok popüler olduğunu belirtmiş. Koltuğumuzu kabartan Ece Sükan-Ümit Benan çifti, kocaman bir teşekkürü hak ediyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA