Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Cem Mirap'ın efsane mekanına ortak olmuş

Vepa'nın patronu öztarhan da yemek işine girmiş

Ferit Şahenk'in yiyecek-içecek işine girmesi ve kısa sürede neredeyse almadık mekan bırakmaması; bu sektörü iş dünyasında popüler yapmıştı. Ünlü işadamı Ali Sabancı da sektöre göz kırpmış; ancak kuzenleri Demet Sabancı- Cengiz Çetindoğan çifti, daha hızlı davranmıştı. Çift; Metin Şen, Nedim Keçeli ve Cenk Önal'ın sahibi olduğu Dine'ın yüzde 50'sini alıp sektöre girmişti. Öğrendim ki; bu modanın son takipçisi, Vepa Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztarhan olmuş.

BU AY KAPILARINI AÇIYOR
Bireysel olarak Galata İş Melekleri'nin de (GBA) bir parçası olan ve şimdiye kadar toplamda altı yatırım yapan Öztarhan, yiyecek-içecek sektörüne de giriş yapmış; hem de bomba bir projeyle... Önder Bey; Bebek'te açtığı Lucca'yı İstanbul'un en popüler mekanı yapan Cem Mirap'ın, bu ay Zorlu Center'da açacağı ve şimdiden efsane olan yeni mekanının yatırımcı ortağı olmuş. Bu sektörün en iyilerinden biri olan Mirap, yaklaşık altı aydır bu yeni projesi için geceli-gündüzlü koşturuyordu. New Yorklu ünlü bir mimarlık ofisinin tasarladığı, benzerlerini New York ve Paris'te görebileceğiniz, özellikle yemekleriyle öne çıkan bir mekan hazırlayan Cem Mirap'ın İstanbul'a yine klasikleşecek bir mekan kazandıracağına şüphem yok. Bu demektir ki; Önder Bey, çok iyi bir yatırım yapmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA