Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eda bu yaz herkesi kendine benzetecek

Bir dönem sadece giyim kuşamı ve Bodrum'da bütünleştiği şezlonguyla gündemde olan Eda Taşpınar, başarılı bir işkadını olup çıktı. Geçtiğimiz yıl kendi adıyla güneş yağı pazarına giren ve iki ürünüyle 'bronzluk ve güneşten sorumlu bakan' ilan edilen Taşpınar, bu yıl işleri daha da büyütmüş; yoğun bronzlaştırıcı ve koruyu bronzlaştırıcı ürünlerinin yanına, bronzluk koruyucu losyon ve yoğun bronzlaştırıcı Aerosol'u de eklemiş. Taşpınar'ın hedefi; Türkiye'nin yanı sıra dünyadaki Watsons, Gratis, Rossmann, GNC ve Douglas gibi zincir marketlerde yerini alarak daha fazla kişiye ulaşmakmış; bence başarır.
Taşpınar'ın bu seneki bir başka sürprizi ise, 'Doğal At Kılı Fırçası'. Taşpınar, bacaklarının sırrı olarak gösterdiği, anneannesinin hediyesi doğal at kılı fırçasını Amerika'da yeniden tasarlatıp piyasaya sürmüş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA