Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Kız halaya oğlan dayıya çeker' teorisi doğrulandı

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Adnan Polat ile eşi Ayşe Polat'ın iki gündür mutluluktan ayakları yere basmıyor! 1 Eylül 2012'de Yunanistan'da Costa Navarino'da Yunan Dimitris Gionasatis ile evlenen kızları Eda, önceki gün doğum yapıp Polat çiftine, ilk kez dedelik ve anneannelik sevinci yaşattı.

ADI ALEXSANDER KERİM OLDU
2011 yazında Yunanistan'ın çılgınlar adası Mikonos'ta tanıştığı Dimitris ile senesine evlenip komşuya gelin giden Eda Gionasatis; oğlunu, yaşadıkları Yunanistan yerine İstanbul'da dünyaya getirmeyi tercih etti. Eda Hanım, önceki sabah Amerikan Hastanesi'nde nur topu gibi bir erkek bebek dünyaya getirdi. Hastaneye gidenlerin söylediğine göre; Gionasatis çiftinin Kerim Alexandras adını verdikleri oğulları, adını taşıdığı dayısı Kerim Polat'a çok benziyormuş. Ayşe Polat'ın, torunu Kerim Alexandras için evlerinde özel bir oda hazırlattığını duymuştum. Eda Gionasatis, nekahat dönemini atlatana kadar bir süre baba evinde kalacakmış. Umarım Gionasatis çifti, oğullarını sağlıkla büyütür.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA