Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni geline nazar değmiş!

Tuba Peksayar ile üç yıllık aşkı Mutlu Şimayli, 24 Şubat'ta karar verip 27 Şubat'ta nikah masasına oturmuştu! Aslında yaz başında evlenmeyi planlayan aşıkların iki ayağını bir pabuca sokan kişi ise, Tuba Hanım'ın yakın arkadaşı olan Hintli bir kadın astrologdu! Çiftin doğum tarihlerine bakan astrolog, mutlu evlilik için çifte 27 Şubat ve 1 Nisan'ı önermiş; bundan etkilenen Peksayar da, Şimayli'yi ikna etmiş ve evlenmişlerdi. 50-60 kişilik küçük bir grubun şahitliğinde "Evet" diyen çift, yine Hintli astroloğu dinleyip 1 Nisan'da da düğün daveti vermeyi planlıyordu. Allah'tan Şimayli çifti, nikahlarını 1 Nisan'a bırakmamış!

EVDE DÜŞÜP KOLUNU KIRMIŞ
Çünkü öğrendim ki, yeni geline resmen nazar değmiş! Tuba Hanım, cumartesi akşamı evinde talihsiz bir kaza geçirmiş, evinin merdiveninden düşüp kolunu kırmış.
Eşi Mutlu Bey'in apar topar Amerikan Hastanesi'ne kaldırdığı Tuba Hanım, pazar günü sağ kolundan ameliyat olmuş. Başını da kötü çarpan ve vücudunun neredeyse her yerinde morluklar olan Tuba Hanım'ın, resmen verilmiş sadakası varmış.
Bugün-yarın hastaneden taburcu edilecek olan Tuba Hanım, bir süre de evde istirahat edecekmiş. Tuba Hanım, beş-altı hafta kolunu oynatamayacağı için 1 Nisan'daki düğün yemekleri de suya düşmüş!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA