Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Türkiye'nin en şanslı varisi dünyaya geldi!

ÜLKEMİZİN 45'İNCİ ZENGİNİ TORUN SEVİNCİ YAŞIYOR

Forbes'ın bu yılki 'En Zengin 100 Türk' listesine 45'inci sıradan giren YA-SA Holding'in patronu Yalçın Sabancı ve eşi Neslihan Hanım, ilk torun sevincini yaşıyor. Sabancı çiftine bu mutluluğu yaşatan, Ekim 2010'da görkemli bir düğünle oğulları İlhan Sabancı ile evlenen gelinleri Pınar Sabancı. Pınar Hanım, cumartesi günü Amerikan Hastanesi'nde oğullarını dünyaya getirmiş. Hastaneye gidenlerin söylediğine göre, Pınar Hanım'ın da, dedesi Yalçın Bey'in ismini verdikleri oğullarının da sağlık durumu gayet iyiymiş.

ADI TORUNUNDA YAŞAYACAK
İlhan Sabancı; evlenecekleri gün, müstakbel eşi Pınar Hanım'ı evinden almaya gittiğinde, evin önünde kocaman bir pankart açmıştı. Fotoğraflarının bulunduğu pankartın üzerinde, 'Bugün gelin geliyorsun evimize, huzur getirdin ailemize' yazıyordu. Ekim 2010'da İlhan Bey ve ailesine huzur getiren Pınar Hanım, cumartesi günü de Yalçın-Neslihan Sabancı çiftine, ilk torun sevincini yaşatmış oldu. İlk torununu kucağına alan ve mutluluktan ağzı kulaklarında olduğu söylenen Türkiye'nin en zengin 45'inci kişisi Yalçın Bey'in, torunu adını yaşatacağı için mutluluğu katlanmış. Umarım Sabancı çifti oğullarını sağlıkla büyütür.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA