Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

13 yılın ardından tekrar 'evet' dedi

Sosyetenin güzel kadınlarından Ayşe Çavuşoğlu'nun, şu sıralar mutluluktan ayaklarının yere basmadığını öğrendim! Neden mi?
Tam 13 yıl sonra yine sessiz sedasız başı bağlanmış da ondan. İlk evliliğini yaptığı Gökhan Çarmıklı'dan 2001'de boşanan Ayşe Hanım, Batu Aksoy ile evliliğin eşiğinden dönmüştü.
Ancak öğrendim ki Ayşe Hanım, sonunda muradına ermiş. Yaklaşık üç yıldır flört ettiği sevgilisi, Mozaik Mobilya'nın sahibi Yaman Erturan ile geçtiğimiz pazar günü nikah masasına oturmuş.

DÜĞÜNÜ FRANKIE'DE YAPMIŞLAR
2011 yılından bu yana flört eden aşıkların evlilik kararı aldığını, geçen yaz duymuştum. Ancak şimdiye kadar ses seda çıkmayınca, izdivaçlarının başka bahara kaldığını düşünmeye başlamıştım. Demek ki, daha fazla uzatmaya gerek görmemişler.
Çift, pazar günü Nişantaşı'ndaki Frankie'de, bir ömür mutluluğa "Evet" demiş. Yıllar sonra ikinci kez gelin olan Ayşe Hanım, ikinci düğününde de gelinlik giymeyi ihmal etmemiş. Umarım bir ömür mutlu olurlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA