Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hamile kalmak için yine tedavi görecek

Çocuklara bayılan ve Cem Aydın ile olan mutlu evliliğini bir bebekle taçlandırmak için yanıp tutuşan Derin Mermerci Aydın'ın, Allah önceki ay yüzüne gülmüştü. Bir süredir tedavi gören Derin Hanım, hamile kalmış ancak bebek sevinci maalesef uzun sürmemişti. Meslektaşlarımdan biri, geçen gün Asmalımescit'te, bebeğini düşüren Derin Hanım'a, "Hamilelik nasıl gidiyor?" diye sorma gafletinde bulunmuş; pes vallahi!

DOKTORU BİR AY ZAMAN VERMİŞ
Derin Hanım, bebeğini kaybettiği için üzüntüden günlerce evinden kapı dışarı çıkmamıştı. Yavaş yavaş o kötü günleri atlatmaya çalışıyor. Üstelik yakınlarından öğrendiğime göre, bebek konusunda pes etmeye de hiç ama hiç niyeti yokmuş. Doktorunun, yeniden tedaviye başlamak için düşüğün üzerinden en az bir ay geçmesini salık verdiği Derin Hanım, resmen gün sayıyormuş. Umarım Allah, bu kadar çok bebek isteyen Derin Hanım'ın yüzüne yine bakar. Önümüzdeki günlerde yine bebek için tedaviye başlayacak olan Derin Hanım, inşallah tez zamanda müjdeli haberi alır ve bebeğini sağlıkla dünyaya getirir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA