Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni lezzetler için Paris'e gitmişler

Tansu Çiller'in oğullarıyla kurduğu Mar Group'la birçok başarılı mekan yaratan Uğur Karabayır, İstanbullular'a yeni lezzetler tattırmak için dünyayı geziyor. Karabayır'ın şimdi de, üç yıl üst üste 'En İyi Dünya Mutfağı' ödülünü kazanan Hardal'ın mönüsüne yeni lezzetler eklemek için Paris'e gittiğini öğrendim. Karabayır, işletme müdürü Serhan Akıcı ve mutfak koordinatörü Erbek Avşar ile birlikte Paris'teki yerel restoranları dolaşıp yeni lezzetler arayacakmış. Bakalım bu yaz Hardal'larda hangi yeni lezzetleri tadacağız...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA