Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Günler öncesinden Lizbon bileti alınmış

Atletico Madrid'de top koşturan Türk futbolunun dünyadaki gururu Arda Turan, önceki akşam yine muhteşem bir futbol oynayıp takımıyla Chelsea'yi Devler Ligi'nde kupa dışına itti. Arda'lı Atletico Madrid, 24 Mayıs'ta Portekiz'in başkenti Lizbon'daki Estadio da Luz Stadı'ndaki final maçında, kupayı kaldırmak için Real Madrid ile karşılaşacak. Tabii ki birçok arkadaşı da Arda'ya destek için Lizbon'a gidecek. Instagram'da gezinirken, eşi Ahmet Baran Çetin ile birlikte Arda'nın çok yakın arkadaşı olan Merve Terim Çetin'in sayfasında, 23 Mayıs'a Lizbon'a alınmış uçak biletlerinin fotoğrafı dikkatimi çekti.

HAMİLE HAMİLE ARDA'YA DESTEK OLMAYA GİDİYOR
Merve Hanım fotoğrafın altına da, "Biz biletlerimizi çoktan almıştık. Arda Turan, Arda Turan; bekle bizi Lizbonnn" diye yazmış. Görünen o ki; her fırsatta Madrid'e Arda'yı ziyarete giden Çetin çiftinin Arda'lı Atletico Madrid'e güvenleri tammış. Bu yüzden günler öncesinden, final maçında Arda'ya destek olmak için biletlerini almışlar. Yaklaşık dört aylık hamile olan Merve Hanım, hamile hamile 23 Mayıs'ta Arda'yı desteğe gidiyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA