Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Naomi'nin partisinde Türk kankası da varmış

Sevgilisi Rus milyarder Vladimir Voronin ile geçen hafta ülkemize gelen dünyaca ünlü top model Naomi Campbell, Monte Carlo'ya geçip orada doğum gününü kutlamış.
Rus sevgilisi, 44 yaşını dolduran Naomi için orada dillere destan bir doğum günü partisi düzenlemiş.
Cuma gecesi Billionaire'de gerçekleşen partiye, ünlü modacı Roberto Cavalli ve eşi Eva, dünyanın en ünlü burlesk dansçısı Dita von Teese gibi birçok ünlü isim katılmış.
Naomi'nin yeni yaşını kutlayanlar arasında bir de Türk varmış!

GEÇEN YIL TANIŞMIŞLAR

Naomi Campbell'in Monte Carlo'daki 44'üncü doğum günü partisine katılan o Türk'ün Pelin Akat olduğunu öğrendim. Türk televizyonlarını reality show'larla tanıştıran yapımcı Pelin Akat, Naomi'nin davetlisi olarak partiye katılmış.
Amerika'da yayınlanan 'The Face' adlı modellik yarışmasının yerli versiyonunu çekmek isteyen Akat, geçen yıl yarışmanın yapımcılarından olan Campbell ile önce Mikanos'ta, ardında da Bodrum'da buluşup yayın haklarını satın almıştı. İkili, bu süreçte kanka olmuştu.
Görünen o ki Campbell, kankasını unutmamış; bu mutlu gününe onu da davet etmiş. Dünyaca ünlü isimlerin katıldığı, şampanyaların su gibi aktığı ve sabaha kadar devam eden kutlama çok renkli geçmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA