Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Buse'nin Rolls-Royce hayalini gerçekleştirmiş

Sessiz sedasız gelin-güvey olduklarını tüm Türkiye'nin bu köşeden öğrendiği Buse Terim-Volkan Bahçekapılı çiftinin Soma faciası nedeniyle ertelenen düğünü, cuma akşamı Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleşti. Buse ile Volkan'ın, 'yılın düğünü' olmaya namzet izdivaçları ile ilgili ilginç bir ayrıntı öğrendim. Buse; aile dostları olan Shangri-La Bosphorus'un sahibi Recep Tanrıverdi'den, gelin arabasının 'kral ve kraliçelerin otomobili' olarak anılan Rolls-Royce olmasını rica etmiş. Buse'yi kızı gibi seven Recep Bey de, Buse'nin bu ricasını ikiletmeyip hemen bir tane sipariş etmiş.

EVDEN 'GHOST' İLE GELİN ÇIKMIŞ
Rolls-Royce'un Ghost modelini sipariş eden Recep Bey, gelmesi aylar sürebilen aracı, bir ayda İngiltere'den İstanbul'a getirmiş. Recep Bey'in, düğünden sonra otelin önünü süslemeye başlayan bu araca 785 bin Euro (2.2 milyon lira) ödediğini öğrendim. Düğün gününe kadar garajda tutulan Rolls-Royce Ghost, düğün sabahı gelin arabası olarak süslenmiş. Damat Volkan Bahçekapılı da, eşi Buse'yi davul zurna ile evinden almaya bu araçla gitmiş. Oradan da düğünlerinin yapılacağı Shangri-La Bosphorus'a geçmişler.
Buse'nin hayalini gerçekleştirip mutlu eden Recep Bey'e bravo doğrusu. Böyle dostlar herkesin başına...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA