Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İki ayrı şehirde düğün yapacaklar

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile Hülya Koçyiğit'in torunu Neslişah Alkoçlar, 10 Mayıs'ta evlilik yolunda ilk adımı atıp nişanlanmıştı. Arayı çok açmadan gelin-güvey olmak isteyen aşıklar, Ağustos ayında vuslata ermeye karar vermişti.
Önce düğün tarihini 24 Ağustos olarak belirleyen çift, 26 Ağustos'ta karar kılmış. Düğün mekanı olarak da Esma Sultan Yalısı ve Çırağan Sarayı arasında gidip gelen aşıkların nihai kararı ise Ulus 29 olmuş. Bu arada öğrendim ki; İzmir doğumlu olan müstakbel damat, hısım akraba için Çeşme'de de bir düğün yapmaya karar vermiş.
Nişanlısının ve kendisinin tüm çevresi İstanbul'da olduğu için asıl düğünü İstanbul'da yapacak olan Düzyatan, İzmir'deki aile büyüklerini buralara kadar yormak istememiş.
O yüzden de Çeşme'de bir düğün organize etmiş.

AİLE BÜYÜKLERİNİ YORMAK İSTEMEMİŞ
Düzyatan'ın Çeşme'yi seçmesinin nedeni ise, o tarihlerde akraba ve tanıdıklarının birçoğunun Çeşme'deki yazlıklarında olmasıymış.
Yani Düzyatan, akrabalarını ayağına getirmeyip bir hafta sonra eşini de alıp onların ayağına gidecek ve telli duvaklı bir düğün de orada yapacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA