Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şimdiden 100 kişi rezervasyon yaptırmış

40 senedir Monako'da SMB tarafından düzenlenen ve şimdiye kadar sayısız dünya yıldızını ağırlayan Monte Carlo Sporting Summer Festival kapsamında konser verecek olan Tarkan'ı, İstanbul'un elitlerinin de yalnız bırakmayacağını öğrendim. 22 Ağustos'ta festivalin kapanış konserinde sahneye çıkacak olan Tarkan için, elitlerimizden 100'e yakın isim şimdiden rezervasyon yaptırmış bile. Aralarında Feryal Gülman, Gökhan- Siren Ertan Çarmıklı, Murat-Beyza Aslan'ın da olduğu elitlerimiz, Monako Prensi II. Albert'in özel olarak davet ettiği Avrupa prens ve prensesleriyle birlikte bir Türk sanatçısını dinlemenin keyfini çıkaracakmış.

POLEMİĞE SON NOKTA!
Bu arada Tarkan'ın bu festivalde konser verecek olan ilk Türk sanatçı olup olmadığı yolundaki polemiğe de son noktayı koyayım. Monako'da karşılaştığım Monte Carlo Sporting Summer Festival Sanatsal Direktörü Jean Rene Palacio'ya bu konuyu sordum. İddia edildiği gibi Ajda Pekkan festival kapsamında sahneye çıkmamış; bir organizatör salonu kiralamış ve Ajda Pekkan konseri düzenlemiş. Anlayacağınız Tarkan, 40 yıllık festivalde konser verecek ilk Türk sanatçı olacakmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA