Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Oğlu bir hafta önce geldi

31 Mayıs'ta evliliklerinin birinci yıldönümünü kutlayan Malkoç-Bade Süalp çifti, anne-baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Sezaryen yerine normal doğum yapmayı tercih eden Bade Süalp'in doktoru, doğum için Ağustos ortasına gün vermişti. Ancak doktoru; son anda normal doğum yerine sezaryene karar verip doğumu bir hafta öncesine çekmiş. Bade, cuma günü Amerikan Hastanesi'nde başarılı bir operasyonla oğlunu dünyaya getirmiş. Hastaneye gidenlerin söylediğine göre; Bade'nin de, son anda fikir değiştirip Miles yerine Azur ismini verdikleri oğullarının da sağlık durumu gayet iyiymiş.

YENİ İSMİ FRANSIZCA

Süalp çifti, babası sayesinde doğuştan İngiliz vatandaşlığını da kazanan oğullarına halis muhlis bir İngiliz ismi olan Miles adını koymaya karar vermişti. İngilizce 'vicdanlı, merhametli' anlamına gelene Miles'tan son anda vazgeçip Fransızca 'gökyüzü' anlamına gelen Azur isminde karar kılmışlar. Bir Aslan erkeği olarak dünyaya gelen Azur, astrologlara göre; gururlu, ılımlı, zeki, sevecen ve romantik bir erkek olacak. Bu arada ilk kez babalık heyecanı yaşayan Malkoç Bey'in mutluluktan ayaklarının yere basmadığını duydum. Umarım oğullarını sağlıkla büyütürler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA