Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yine göğsümüzü kabarttılar

Modanın merkezi Paris'te kurdukları Dice Kayek markasını dünyaya duyuran Ayşe-Ece Ege kardeşler, bir başarıya daha imza attı. Paris Haute Couture Moda Haftası'nın resmi defile takvimine giren ilk Türk markası olan Dice Kayek, geçen yıl da dünyanın en önemli tasarım müzesi olarak gösterilen Victoria & Albert Müzesi'nin 'Jameel Prize' ödülünü kazanmıştı. Ayşe-
Ece Ege kardeşler, şimdi bir ödül de Milano Fashion Film Festivali'nden aldı. Bu yıl ilki düzenlenen festivalde; dünyanın dört bir yanından 300 film arasından seçilen 30 film yarışmış.
Efsanevi İtalyan moda editörü Franca Sozzani başkanlığında birçok ünlü ismin yer aldığı jüri, dokuz farklı dalda ödül dağıtmış.
Kazananlar; 15 Eylül akşamı Piccolo Teatro Paolo Grassi'de düzenlenen törenle açıklanmış.
Gecede Dice Kayek; Marie Schuller'in yönettiği, Ece Ege'nin styling'ini yaptığı 'Noir' filmi ile 'Best Styling' ödülünü kazanmış.
Bir kez daha göğsümüzü kabartan Ayşe-Ece Ege'yi yürekten tebrik ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA