Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

43 kilo verdi sevgili buldu

Pek çok sürpriz aşkı ortaya çıkaran biri olarak, size yine bomba bir aşk haberim var! Önceki gün öğrendiğimde çok şaşırdım; eminim siz de detayları okuduğunuzda çok şaşıracaksınız. Bu gizli aşkın kahramanları; 2010'da 18 yıllık eşi Ülkan Delikan'dan boşanan Nilgün Sipahioğlu ile bol ödüllü gazeteci ve 30'undan sonra saksafon çalmayı öğrenip müzisyen olan Kürşat Başar.
Evet, yanlış okumadınız! Nilgün Sipahioğlu ile Kürşat Başar; tam bir yıldır flört ediyorlarmış da hiç birimizin haberi olmamış!
17 yaşından beri 103 kilonun altına düşmeyen ama sonunda azmedip 2007 yılında tam 43 kilo birden veren Nilgün Hanım, boşandıktan sonra Fatih Gökşen ile flört etmişti.
Bu ilişkiden sonra yanında erkek sinek bile görmediğim Nilgün Hanım ile daha önce oyuncu Seray Sever ve Aslı Üstünkaya ile uzun ilişkiler yaşayan Kürşat Başar, meğer bunca zaman saman altından su yürütmeyi başarmış.
Mutlu mesut tam bir yıl boyunca flört eden aşıkların arasına ne girdi bilmiyorum ama öğrendiğime göre geçen hafta ilişkilerine ara vermişler. Ancak yakın çevreleri, bu aşkın üç vakte kadar tekrar kaldığı yerden başlayacağını söylüyor.
Bu arada demek ki isteyen; Sipahioğlu ile Başar gibi ilişkilerini saklayabiliyormuş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA