Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Son sadrazamın torunu cadı olmuş!

Son Sadrazam Ahmet Tevfik Paşa'nın torunu Aylin Okday Yalman ile eşi Ahmet Yalman'ın, geçen yıl Barselona'ya yerleştiklerini ilk bu köşede okumuştunuz. Galatasaray Kulübü eski Başkanı Alp Yalman'ın yeğeni olan Ahmet Bey ile Aylin Hanım, Vaniköy'deki yalılarını kiraya verip hayatlarına yeni heyecanlar katmak için İspanya Barselona'nın yolunu tutmuştu. İş güç yapmadan bohem bir hayat yaşayan Yalman çifti Barselona'da, 1840'tan beri Avrupa ve Amerika'da 31 Ekim'de kutlanan Cadılar Bayramı etkinliklerine katılmış. 2005'te dünyaya gelen kızları Nilüfer'i de alıp, günün anlamına uygun olarak kendilerince en korkunç makyajı yapıp kostümü giyip, Barselona sokaklarına çıkıp eğlenceye ortak olmuşlar.

İşin hakkını vermişler
Aşkını kıtalararası yaşamak istemediği için Eylül ayında Miami'de yaşayan Antakyalı sevgilisi Ozan Baran'ın yanına taşınan Süreyya Yalçın, Cadılar Bayramı kutlamalarına Baran ile birlikte katılmış. Miami'de gerçekleşen bir partide boy gösteren sevgililer, kostümleri ve makyajları ile ABD'de büyük bir coşku ve etkinliklerle kutlanan bugünün ruhuna çok iyi uyum sağlayıp işin de hakkını vermiş doğrusu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA