Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ünsal bebek hayata tutundu

Geçen yıl 14 Haziran'da nikah masasına oturan Kaan- Nazlı Sert çifti, mutlu evliliklerini bir bebekle süslemek istemiş; Allah çifte ikiz nasip etmişti. Ancak Nazlı Hanım, 4.5 aylık hamileyken karnındaki ikizlerinden kız olanı kaybetmiş; Ekim ortasında da oğlunu altı aylık dünyaya getirmişti. Kaan Sert'in babası Ünsal Bey'in adını verdikleri oğulları 750 gram dünyaya gelmiş, hemen kuvöze alınmıştı. Bir hafta sonra hastaneden taburcu olan anne Nazlı Sert'in, her gün oğlu Ünsal'ı görmeye hastaneye gittiğini duyuyordum. Önceki gün müjdeli haberi aldım. Ünsal bebek de, Merve Terim Çetin'in bebeği Yaman gibi hayata tutunmuş.

ÜNSAL 15 GÜNDE 1 KİLOYA ULAŞMIŞ
750 gram dünyaya gelen Ünsal Sert, yaklaşık 15 günde 1 kiloya ulaşmış. Son dönemlerde üst üste gelen kötü haberlerle sarsılan Sert ve Yazıcı ailelerinin evlerinde, bu müjdeli haber sayesinde tam bir bayram havası estiğini duydum. Nazlı Hanım, karnındaki kızını kaybettikten birkaç hafta sonra babaannesi vefat etmiş; kayınpederi Ünsal Sert de, eşi Neşe Hanım'ın verdiği böbreği ile böbrek nakli olmuştu. Umarım bir daha böylesi üzücü olaylar hiç başlarına gelmez; bir an önce de oğulları Ünsal'ı alıp evlerine götürürler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA