Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

HIV'li çocuklar için uçak tasarladılar

Dünyaca ünlü kozmetik markası Kiehl's, her yıl düzenlediği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekliyor. Bu yıl Bir Dilek Tut ve Make-A-Wish Türkiye ile birlikte, HIV pozitif doğan çocukların dileklerini gerçekleştirmek için yola çıkmışlar. 'Kanatlarını Kullan' sloganını kullanan marka, dokuz ünlü isme, küçük bir parçamızın halen çocuk kaldığını hatırlatmak için uçak tasarlatmış.
Aralarında Ayşe Kucuroğlu, Alara Koçibey, Beyza Arslan ve Engin Öztürk'ün de olduğu dokuz isim; uçak tasarlayıp kendisi de uçak tasarlayan Bennu Gerede'nin objektifine poz vermiş. Dokuz ünlünün tasarladığı dokuz uçak, 19 Kasım'da RAW'da düzenlenecek gecede, 2 bin 500 liradan satışa sunulacak. Güzel bir amaca hizmet eden bu projeye destek olmak isterseniz aklınızda bulunsun.

Sergide uçaklarla birlikte, bu proje için seçilen Kiehl's marka bir kült ürünün satışından elde edilecek gelirin tamamı Carole Hakko'nun yönetim kurulu başkanı olduğu Bir Dilek Tut Derneği'ne bağışlanacak. Hadi, çorbada sizin de tuzunuz olsun.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA