Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

22 Kasım'da yine 'Evet' diyecek!

Merhum hayırsever Semiha Şakir'in torunu Dina Topbaş; izdivaç konusunda yine büyük bir sürprize hazırlanıyor! Adı müzmin bekara çıkan Dina Hanım, 2007'de sürpriz yapıp 10 aylık bir flörtün ardından Melis Murathanoğlu'nun ex-eşi Mehmet Ali Ersoy ile evlenmiş ancak bu evlilik, topu topu 7.5 ayda hakkın rahmetine kavuşmuştu! Şimdi sıkı durun; 7.5 aylık bir izdivaç deneyimi olan Dina Hanım, ikinci kez evlenmeye hazırlanıyor. Dina Hanım'ın bu seferki beyaz atlı prensi; işadamı Ali Mütevelli.

200 KİŞİ DÜĞÜNE ŞAHİTLİK EDECEK
Mehmet Ali Ersoy ile sessiz sedasız evlenen Topbaş, yıllardır Avrupalı ünlü motoryat ve yelkenli tekne firmalarının temsilciliğini yapan Ali Mütevelli ile anlı şanlı bir düğünle vuslata erecekmiş. Çok ortalarda gözükmediği için ancak 18 yıl önceki fotoğrafını bulabildiğim Mütevelli ile Topbaş'ın düğün tarihi 22 Kasım, düğün mekanı ise Four Seasons Hotel. Yaklaşık 200 kişinin şahitliğinde 'Evet' diyecek olan Dina Hanım'ın bu seferki mutluluğu umarım daim olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA