Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni gelin işi büyüttü

Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar, tanıştıktan 10 ay sonra, Ağustos sonunda film sahnelerini andıran bir düğün töreniyle evlenmişti. Bölüm başına 60 bin liraya TRT1'deki 'Diriliş' dizisinde Ertuğrul Gazi'yi oynayacak olan Engin Altan Düzyatan, set ile ev arasında koştururken, yeni gelin Neslişah da boş durmuyormuş meğer! Neslişah, iki yıl önce anne-babası ve kız kardeşi gibi turizme girmek yerine, gıda sektörünü seçip; son yıllarda yükselen trend olan organik gıda işine el atmıştı. Raya Organik adıyla bir şirket kuran Neslişah, Ege'de organik tarım yapan çiftliklerden temin ettiği ürünleri, internet sitesinde satmaya başlamıştı. Duydum ki Neslişah, kısa sürede işleri büyütüp sektörün en genç ve en iddialı oyuncularından biri haline gelmiş.

BALI İTALYA'DA ÖDÜL ALMIŞ
Hem özel, hem de iş hayatında başarıyı yakalayan Neslişah; her biri organik sertifikalı olan ürün sayısını 89'a çıkarmış, daha önce sadece internetten sattığı ürünlerini ise 2 bine yakın anlaşmalı satış noktasında satmaya başlamış. Organik balı ile İtalya'da ödül aldığını da öğrendiğim Neslişah'a kocaman bir alkış. Ünlü olmak başka bir şey, çalışkan olmak başka... Engin Altan Düzyatan ile evliliği, Neslişah'a her anlamda çok iyi geldi. Umarım mutlulukları daim olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA