Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

2015'i yurt dışında karşılayanlar

Celal-Şebnem Çapa
Sürekli seyahat modunda olan ve özellikle Uzak Doğu'yu ikinci kapıları yapan Şebnem-Celal Çapa çifti, yılbaşında da İstanbul'da değildi. Yılbaşını kutlamak için Tayland'ın Phuket Adası'nı tercih eden Çapa çiftine, yakın dostları da eşlik ediyor.

Yıldırım-Revna Demirören
TFF Başkanı Yıldırım Demirören, eşi Revna Hanım ve çocuklarıyla yeni yılı Paris'te karşıladı. Ailece Paris'e uçan Demirörenler, yılbaşı nedeniyle ışıl ışıl olan şehrin tadını da doyasıya çıkarmak için birkaç gün de tatil yapacak.

Ebru Ceylan
Geçen Mayıs'ta, 12 yıllık eşi armatör Veysel Kadayıfçıoğlu'ndan boşanan Ebru Ceylan, yeni yılı yurtdışında geçirdi ama onun ki diğerlerinden çok farklı. Ceylan, 2015'e kutsal topraklarda girmeyi tercih etmiş ve umre ziyareti için Mekke'ye gitmiş.

Feryal Gülman
Feryal Gülman da yılbaşını yurt dışında kutlayan birkaç ünlüden biri. Feryal Hanım; yeni yıla artık neredeyse ikinci adresi haline gelen Monaco'da girdi. Birkaç yakın arkadaşıyla birlikte Monaco'ya giden Gülman, bir süre daha tatiline devam edecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA