Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bu aplikasyon için kuyruk var!

Cemiyet hayatının giyim-kuşamına düşkün isimlerinden Etel Baler; yeni yıla birkaç gün kala bombayı patlatmış, 'Fashiontalks' isimli aplikasyonu kullanıma açmıştı.
Moda resimlerinin paylaşıldığı bir sosyal paylaşım aplikasyonu olan Fashiontalks, 48 saatte Apple Store'dan indirilen ilk 10 aplikasyon arasına girmişti. Feryal Gülman, Aslı Şen ve Ahu Yağtu gibi giyinme işini iyi bilen binlerce kişinin indirdiği aplikasyona herkes girebiliyor.
Ancak görsel yüklemek için koda ihtiyacınız var; işte rekabet de burada ortaya çıkıyor!

ARKADAŞLARI KÜSTÜ
Her gün sadece 10 kişiye verilen bu kod için; resmen bekleme listesi oluşmuş! Sosyetik isimler, satın almak için aylarca sırada bekledikleri Hermes çantalar gibi, şimdi de Fashiontalks için kuyruğa girmiş. Üstelik Fashiontalks'tan bu kodu almak, Hermes çantayı omzunuza takmaktan bile zor! Çünkü kodu almak için adınızı listeye ne zaman yazdırdığınız değil, sitede ne kadar zaman geçirdiğiniz önemli.
Baler, bu aplikasyonu açmakla iyi mi etti bilemedim! Çünkü kodu alamayan birçok arkadaşı şimdiden kendisine küsmüş durumda!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA