Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

La'de hem huzuru hem aşkı bulmuş!

16. Ağır Ceza'da yargılanan; uçan kuşa borcu olduğu için sırra kadem bastığı iddia edilen Efe Önbilgin'le ilgili ilginç bilgilere ulaştım. Geçtiğimiz Mayıs ayından bu yana ortalarda görünmeyen Önbilgin'in bir ara Londra'da olduğunu duymuştum. Şimdi öğrendim ki; yaz ortasında Londra'dan Los Angeles'a geçmiş ve orada gününü gün ediyormuş. Hatta bir dönem hızlı aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Önbilgin'in, LA'de tanıştığı Arzu Özer adlı bir kadınla evlilik arifesinde olduğunu öğrendim. Efe Önbilgin'in izdivaç haberine en çok bozulacak kişi, eminim Deniz Akkaya olacaktır. Hatırlarsanız; herkes Önbilgin'in kızının annesi Deniz Akkaya ile evlenmesini beklerken; o feyk atıp Duygu Ekşi ile nikah masasına oturmuştu. Hoş, Önbilgin'in ikinci kez baba olduğu bu evliliği de senesini dolduramadan bitmişti.

ÜÇÜNCÜ KEZ EVLENECEK
Akkaya hariç, yaşadığı ilişkileri resmiyete dökmeye bayılan Önbilgin, yaz sonu tanıştığı Arzu Özer ile de evlilik kararı almış. LA Irvine'da yaşayan ve Vanilly Waffle'da çalışan Özer'in de ilk evliliğinden 9 yaşında bir oğlu varmış. Önbilgin'in üçüncü izdivacının üç vakte kadar gerçekleşeceği söyleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA