Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İkizlerin ikisi de kız

Çocuklara bayılan ve anne olma hayali ile yanıp tutuşan Derin Mermerci Aydın, geçen yıl hamile kalmış, ancak ne yazık ki bebeğini kaybetmişti. Cem Aydın ile olan mutlu evliliğini bir bebekle taçlandırmak isteyen Derin Hanım'ın o talihsiz olaydan bir süre sonra bebek sahibi olmak için tekrar tedaviye başladığını duymuştum. Allah, bu kadar çok bebek isteyen Derin Hanım'ın yüzüne baktı ve üstelik bir değil iki bebek birden verdi. Mikroenjeksiyon yöntemiyle hamile kalan Derin Hanım, ikiz doğuracak. Peki, Derin Mermerci- Cem Aydın çiftinin ikizlerinin cinsiyeti ne olacak? Bu merakınızı da gidereyim; dört aylık hamile olan Derin Hanım'ın iki kızı olacak. Duyduğuma göre; Derin Hanım'ın da, Cem Bey'in de gönlünden kız geçiyormuş; Allah gönüllerine göre vermiş.

SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜ NY'DA GEÇİRECEKLER
Bu arada anne-baba olacakları için mutluluktan ayakları yerden kesilen ünlü çiftin, yarın New York'a uçacaklarını öğrendim. Sevgililer Günü'nü New York'ta geçirecek olan çift, gitmişken iki hafta tatil yapıp öyle dönecekmiş. New York'ta ablası Yosun Mermerci Reza ve yeğenleriyle de hasret giderecek olan Derin Hanım, dilerim ikizlerini sağlıkla kucağına alır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA