Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Fobisini 'Zengin kısmet'le yenmiş!

Serdar bilgili evlenirken çok 'duygusal' davranmış!
Aceleci aşıklar Serdar Bilgili ile Nazlı Çelik'in, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Madrid'de evleneceğini tüm Türkiye benim haberim ile öğrenmişti.
Yazdığım gibi de oldu... Ünlü işadamı Serdar Bilgili; ünlü haber spikeri sevgilisi Nazlı Çelik ile aile büyüklerini, geçen ay 20 milyon dolara satın aldığı özel jetiyle Madrid'e götürüp nikahı kıydı. Umarım bir yastıkta kocarlar...

EŞİNİN BABASI YÜCEL ÇELİK DOĞUŞ GRUBU'NUN ORTAĞI
Bu arada sosyetede herkes, bu sürpriz izdivacı diline dolamış durumda! Daha önce başından iki evlilik geçen ve evlilik fobisi olduğu konuşulan Bilgili'yi, 50 yaşında ikinci kez baba yapan Fransız model sevgilisi Amelia Latournald bile nikah masasına oturtamamıştı. Bunu üç ayda başaran Nazlı Çelik'i tebrik etmiştim.
Ancak sosyetede konuşulanlara göre işin rengi hiç de öyle değilmiş! Meğer Serdar Bilgili'nin evlilik fobisi, boşanması durumunda vereceği tazminat ve nafakadan kaynaklanıyormuş!
Bu kez karşısına çıkan kısmet; Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Çelik'in kızı Nazlı Çelik olunca, evlilik fobisi falan kalmamış! Yani Bilgili, şimdiye kadar sevgilileri zengin olmadığı için evlilik fobisini bahane edip evlenmemiş.
Sosyete kulislerinde top 10'daki bir numaralı dedikodu şimdi bu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA