Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sanal dünyada ayakkabıcı olmuş!

ŞİRKET BATIRAN MUSTAFA SANDAL'IN EŞİ TİCARETE ATILMIŞ
Müzik piyasasında önemli bir ticari başarı yakalayan ünlü popçu Mustafa Sandal, aynı başarıyı esnaflıkta gösterememiş; ortağıyla kurduğu elektronik sigara satan şirketi geçen ay batmıştı. Mustafa Sandal, üç yıldır zarar eden şirketinin 30 Ocak'ta kapısına kilit vururken, kendisi gibi pop şarkıcısı olan eşi Emina Sandal'ın e-ticaretten voleyi vurduğunu öğrendim!
Meğer Emina Sandal, bir süre önce istebuayakkabi.com adıyla her kesimden kadının ayakkabı siparişi verdiği ve ayakkabıların evine teslim edildiği bir site açmış. İşleri de gayet yolundaymış.

OTURDUĞU YERDEN GÜNDE ORTALAMA 1000 TL KAZANIYORMUŞ
Emina Sandal, günde ortalama beş bin kişinin ziyaret ettiği sitesinin tanıtımı için objektif karşısına geçip modellik de yapmış. İki farklı kıyafetle poz veren, elinde sattığı ayakkabıları tutan Sandal'ın birbirinden güzel fotoğrafları siteyi süslüyor. Yakın çevresine, günde ortalama 1000 lira kazandığını söyleyen Emina Sandal'ın keyfi de son derece yerindeymiş. Emina Sandal'ın sitesinden iyi para kazandığını, Zorlu Center'ın tam karşısında, hatırı sayılır bir ücretle kiraladığı ve sitesinin reklamını yaptığı büyük reklam panosu da kanıtlıyor. Bundan sonra Mustafa Sandal, ticarette rüştünü ispat eden eşine danışmadan ticari bir faaliyette bulunmaz herhalde!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA