Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Doğum gününde şarkılarıyla anıldı

Şarkı sözleriyle Türk pop müziğine damgasını vuran ve geçen ay vefat eden Fikret Şeneş'in dün 95'inci doğum günüydü. Oğlu Celal Çapa, annesini doğum gününde anmak için, dün akşam Nişantaşı'ndaki Park Şamdan'ı kapatıp çok özel bir gece düzenledi.

GECEDE HERKES VARDI AJDA PEKKAN YOKTU!

Aralarında; Nilüfer, Nükhet Duru, Selami Şahin, Yeşim Salkım ve Gönül Yazar gibi pek çok sanatçının da olduğu yaklaşık 120 kişi, bu özel gecede bir araya geldi. Ünlü sanatçılar, Fikret Şeneş'in Türk pop müziğine damga vurmuş şarkılarını seslendirerek ona olan sevgi ve saygılarını dile getirdi.
Ajda Pekkan, star olmasında çok büyük payı olan ve birçok hit şarkısının sözlerine imza atan Fikret Şeneş'in anma gecesinde yoktu.
Çünkü Çapa Ailesi; annelerine vefasızlık ettiğini düşündükleri ve cenazede taziyesini bile kabul etmedikleri Ajda Pekkan'ı, bu anma gecesine de davet etmedi. Bu arada Ceylan Çapa, babaannesi Fikret Şeneş'i, iki şarkısını seslendirerek andı. Canlı şarkı söylemeye cesaret edemeyen Ceylan Çapa'nın önceden kaydettiği iki şarkı, barkovizyondan gösterildi. Genç Çapa'nın şarkıcılığı davetlilerden büyük alkış aldı.

En son 1996 yılında Ajda Pekkan için 'Bir Hata' adlı şarkıyı yazan Fikret Şeneş, 90'ıncı doğum gününü Pekkan ve ailesiyle kutlamıştı. Ancak Pekkan'ın; bu doğum gününün senesine Alzheimer'a yakalanan Fikret Hanım'ı hiç ziyaret etmemesi aileyi üzmüştü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA