Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İngiliz sevgilisiyle İstanbul'da buluştu

Çok değil bundan 15 yıl öncesine kadar Türkiye'nin haritada yerini bile gösteremeyen dünyaca ünlü yıldızlar, artık ülkemizi kapı komşusu yaptı. Tom Hanks, Steven Spielberg, Michael Douglas, Catherine Zeta Jones, Jodie Foster ve Kevin Costner ilk aklıma gelen isimler. Şimdi de; 'Black Hawk Down' (Kara Şahin Düştü), 'Pearl Harbor' ve 'Lucky Number Slevin' (Şanslı Slevin) filmlerinin yıldızı Josh Hartnett, Türkiye'ye geldi. İstanbul gecelerinde ortaya çıkan ünlü oyuncuya; Mayıs 2013'tan bu yana flört ettiği İngiliz aktrist ve model sevgilisi Tamsin Egerton eşlik ediyor. Şu an Amerika'nın en dikkat çeken dizisi 'Penny Dreadful'da Eva Green ile rol alan Josh Hartnett, meğer iş için birlikte Türkiye'deymiş.

ERGANİ ÇİFTİ YEMEKTE AĞIRLADI
Alinur Velidedeoğlu, Güneş Çelikcan, Stephen Brown ve Merve Zorlu'nun yapımcılığını üstlendiği ve çekimleri Kapadokya'da devam eden 'The Mountains and the Stones' isimli filmde; Hera Hilmar, Michael Huisman ve Haluk Bilginer ile başrolleri paylaşıyormuş. Kapadokya'daki Hartnett, hafta sonu kaçamak yapıp sevgilisi Tamsin Egerton ile İstanbul'da buluşmuş. Hotel Les Ottomans'da konaklayan çift, İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezmiş. Bir akşam da Emre-Didem Ergani çiftinin misafiri olmuşlar ve hep birlikte Park Şamdan &The Bar'da yemek yemişler. Bakalım Türkiye'de daha hangi dünya starlarını göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA