Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ex sevgilisi biricik oğlunu göstermiyor

Haber spikeri Nazlı Çelik ile 14 Şubat'ta Madrid'de nikah masasına oturan işadamı Serdar Bilgili'nin, şu sıralar çok mutsuz olduğunu öğrendim.
Sakın yanlış anlaşılmasın; üçüncü evliliğini yaptığı Nazlı Hanım ile evliliklerinde hiçbir sorun yok, hatta mutlulukları parmakla gösteriliyor. Ancak Serdar Bey'in mutluluğu bulduğu bu izdivacı, 50 yaşında sahip olduğu biricik oğlu Ali'yi kaybetmesine neden olmuş.

PARİS'TEN KAÇIP LONDRA'YA YERLEŞMİŞ
Serdar Bey'in mutsuzluğu, oğlu Ali'nin annesi olan eski Fransız model sevgilisi Amelie Latournald'dan kaynaklanıyor. Oğlunun üzerine titreyen Serdar Bey; Ekim ayında ayrıldığı sevgilisine, oğlunu da alıp ülkesine dönmesin diye Sıraevler'de dayalı döşeli bir ev ve bir de araba vermişti. Bu durumdan hem İstanbul'a alışan Latournald, hem de istediği zaman oğlu Ali'yi görebilen Serdar Bey çok memnundu.
Ancak, Serdar Bey'in Nazlı Çelik ile sürpriz izdivacı, bu düzeni bozdu.
Bilgili'nin, kendisiyle evlenmeyip ayrıldıktan dört ay sonra Nazlı Çelik ile nikah masasına oturmasına çok bozulan Latournald, oğlunu alıp Paris'e dönmüştü. Serdar Bey, oğlunu görmek için Paris'e gidip geliyordu ancak öğrendim ki Latournald, artık Ali'yi babasına göstermiyormuş. Adres değiştirip Londra'ya taşınan Latournald, oğlunu koz olarak kullanacak gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA