Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hastaneden kızını su dökerek uğurladı

Ender Mermerci hastanede bile adetlerinden vazgeçmiyor

Salı günü Amerikan Hastanesi'nde doğum yapacağını ilk bu köşeden öğrendiğiniz Derin Mermerci Aydın, sağlıkla ikizlerine kavuştu. Başta annesi Ender Mermerci olmak üzere, ablaları Tansa Ekşioğlu ve Yosun Reza, bir an olsun Derin Hanım'ın başucundan ayrılmıyor. İstanbul'un elitleri de resmen Amerikan Hastanesi'ne akın etmiş durumda. Derin Hanım'ı ziyarete gelenleri görüntülemek için Amerikan Hastanesi'nin önünde bekleyen muhabir arkadaşım Soner Gömleksiz, önceki gün üstte gördüğünüz bu fotoğrafları çekmiş. Ender Hanım, New York'tan gelen ortanca kızı Yosun Reza'yı, hastane önünde, arkasından su dökerek uğurlamış...

BİR GÜNLÜĞÜNE İŞ İÇİN MİLANO'YA GİTMİŞ
Kazasız belasız gidilip dönülmesi için giden kişinin arkasından 'Su gibi git, su gibi gel' sözüyle su dökülmesini en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum!
Ender Hanım'ın örf ve adetlerimize çok bağlı olduğunu biliyorum ama Amerikan Hastanesi'nin önünde bile bunu yapması hoşuma gitti.
Bu arada Yosun Hanım, New York'a dönmemiş; iş için bir günlüğüne Milano'ya gitmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA